Trekt A bakkes open!

Van 6 tot 13 september organiseert de overkappingsintendant zes Ringdagen. Dat wordt dé kans om jouw mening te geven over de overkapping en kennis te maken met het team dat de overkapping van jouw zone van de Ring zal ontwerpen.

Wil je goed geïnformeerd naar de Ringdagen trekken? Raadpleeg dan onze aandachtspunten voor een geslaagde overkapping en/of schrijf je in voor onze masterclass op dinsdagavond 22 augustus.

Waarom Ringdagen?

De overkapping is meer dan even snel een dak op de Ring leggen. Dit grootschalige project is een unieke kans om de stad van de toekomst vorm te geven. Om dit werk te doen slagen is de betrokkenheid van alle Antwerpenaars nodig. Voor overkappingsintendant Alexander D’Hooghe is ‘co-creatie’ het ordewoord.
Ringland roept iedereen dan ook op deel te nemen aan dit initiatief van de intendant. De Ringdagen bieden je de kans kennis te maken met de zes ontwerpteams en met hen je wensen en bekommernissen te delen. De Ringdagen zijn de start van een participatieproces dat loopt tot april 2018.

Wist je dat je voor giften aan Ringland nu ook een fiscaal attest kan krijgen?

Sympathisanten van Ringland namen het initiatief om in de schoot van de Koning Boudewijnstichting het Fonds Vrienden van Ringland op te richten. Dit Fonds heeft als enige doel de projecten van de vzw Ringland te ondersteunen. Concreet betekent dat dat vanaf 1 november 2017 giften vanaf 40 euro (op jaarbasis) aan het Fonds Vrienden van Ringland fiscaal aftrekbaar zijn.

Ja, ik doe meteen een gift!

Nee, ik ben niet geïnteresseerd

X
- Enter Your Location -
- or -