Kopstukken debatteren over overkapping en modal shift op Roma-avond op 1 oktober

vrijdag 13 september 2024
Kopstukken debat Roma-avond

De Roma-avond van Ringland staat dit jaar in het teken van de lokale verkiezingen. Op dinsdag 1 oktober gaan Willem-Frederik Schiltz (Open VLD), Pieter De Cock (CD&V), Koen Kennis (N-VA), Patrick Janssens (Vooruit), Jos D’Haese (PVDA) en Bogdan Vanden Berghe (Groen) in debat over de overkapping en de modal shift.

Op onze jaarlijkse Roma-avond praten we je traditiegetrouw bij over de stand van zaken van het Toekomstverbond. Maar de infoavond van dit jaar, op dinsdag 1 oktober, krijgt door de verkiezingen van twaalf dagen later een extra dimensie. 

In de aanloop naar de Vlaamse verkiezingen schaarden de politici zich al eensgezind achter de overkapping en de modal shift. Maar hoe willen ze daar concreet vanop het lokale niveau werk van maken? 

Willem-Frederik Schiltz (Open VLD), Pieter De Cock (CD&V), Koen Kennis (N-VA), Patrick Janssens (Vooruit), Bogdan Vanden Berghe (Groen) en Jos D’Haese (PVDA) beantwoorden vragen van Ringlanders in een kopstukkendebat. We bezorgden de partijen alvast het memorandum van de burgerbewegingen.

De presentatie en moderatie is in handen van Maud Vanhauwaert en Sacha Van Wiele van Gazet van Antwerpen.

Ook jij kan een vraag stellen. Geef hier op waar je graag een antwoord op krijgt. Let erop dat je vraag aansluit bij de thema's van het debat: de overkapping, de leefbare stad en de modal shift.

Reserveer hieronder alvast je gratis ticket bij De Roma en breng zo veel mogelijk vrienden, familie, buren en kennissen mee. Een grote opkomst zet druk op de politici!